دوست عزیز همون پاور شماست . این مورد پاور تو سیستم های دیگه هم داشتیم . برای سیستم شما 330 وات گرین رو توصیه میکنم . این پاور نه 400 وات واقعی نیست . بله واتاژی زیر 200 میده
دوست عزیز همون پاور شماست . این مورد پاور تو سیستم های دیگه هم داشتیم . برای سیستم شما 330 وات گرین رو توصیه میکنم . این پاور نه 400 وات واقعی نیست . بله واتاژی زیر 200 میده
*MoJtAbA* (12-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14)
کاربر شهرسختافزار
مجددا با یک پاور دیگر(الگانس) معمولی چک کردم باز هم همون مشکل وجود داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انگار پس از گرم شدن(سی پی یو یا مادربرد) این اتفاق می افته.یعنی یه مدت به خوبی و عادی کار میکنه و بعد از چند دقیقه باز کاهش سرعت و اگر دست به سیستم نزنم(روشن) باز عادی میشه و بعد از چند دقیقه دوباره همون آش و همون کاسه.
اون پاور روی سیستم دیگه تقریبا با همین مشخصات خوب کار میکنه.
![]()
پاور الگانس هم برتری خاصی نسبت به پاور قبلی شما ندارد . متاسفانه درجه حرارت گرافیک شما هم بالاست که یکی از دلایلش پاور هست .گرافیک سیستم کدام مدل از رادئون هست.ببینید برنامه زیر درجه حرارت پردازنده شما رو نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.alcpu.com/CoreTemp/
*MoJtAbA* (12-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14)
کاربر شهرسختافزار
الان اون سیستم خاموش هست.نرم افزار coretemp رو نصب کرده بودم و فقط مشخصات سی پی یو و همون کلاک رو نشون داد اما درجه حرارت رو 0 نشون میداد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رادئون 5450 دوگیگ 64بیت هست.
اما چون سیستم دارای گرافیک آنبرد بود، بدون کارت گرافیک هم چک کردم.سیستم 2 ماژول رم داشت که با یکی هم تست کردم.باز مجدد همون مشکل که بعد از چند دقیقه قدرت پردازش پایین اومد اتفاق افتاد.یعنی با یک رم و گرافیک آنبرد.
پاور قبلی خودش هم logic بود که در همین سطح دو پاور اعلام شده، بود.
پیش فروشنده که تعمیرکار هم هست رفتم توضیح براش دادم که گفت ربطی به پاور نداره.یا مادربرد خازن هاش خشک شده، یا هاردت مشکل داره که سرعت پایینه.البته قرار شده فردا سیستم ببرم بدم دستش.
کلا از چه طریق میشه فهمید وات واقعی پاور چقدر هست؟
یا اینکه ایراد رو دقیق تر بررسی کرد؟
اون clock ratio که قبلا فرموده بودید تغییر بدم هم فکر کنم ربط مهمی داره.اما تو لیست تنظیمات بایوس نیست.کلا نداره یا اینکه باید کار خاصی انجام بدم به نظر شما؟
ممنونم.
مدل دقیق مادربردتون رو از روی برد به همراه REV بردت بنویس. در مورد پاور 100% ربط داره . تفاوت از لحاظ ساختار برد مشخص میشه . کلا پاورهای بدون برند مشخص مثل لوجیک -الگانس - همین اسوس و .... دارای طراحی قدیمی هستند که در این طراحی بدلیل قطعات به کار رفته مثل ایسی TL494 نمیتونه سیستم رو به درستی تغذیه کنه . چون ماکزیمم توان خروجی این پاورها بر اساس نقشه ای که دارند زیر 200 وات هست . از نظر ولتاژ ها هم ابدا ثابت و رگوله نیستند . این مشکل شما فقط نیست . تاپیک های انجمن رو چک کنید . مشکل های حرارتی و ریست و کندی عموما به خاطر عدم تغذیه درسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تست سلامت هارد هم از برنامه HD SENITEL استفاده کنید و شاتش رو بگذارید .
اگر بردت GA-945GCM-S2L باشه تا ورژن f8d بایوس براش موجوده
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14)
در توضیحات بایوس f6 مورد زیر نوشته شده که این مورد هنگی برطرف میشه . پس حتما مدل دقیقا رو به همراه rev برد بنویس که لینک بدم به شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (13-08-14), morteza369 (13-08-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله.مدل همونیه که فرمودید: GA-945GCM-S2L rev. 1.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945GCM-S2L (rev. 1.0)
قبول دارم و میبایست مارک معتبر مثل گرین رو میخریدم اما چون سیستم نسبتا معمولی هست احتمال دادم با همین پاور asus کارمون راه می افته.معمولا رو سیستم های در همین سطح خوب جواب میدن(خوب از دیدگاه من،شاید بدی های مختلفی داشته باشند)
من تو این تاپیک به تجربه و علم کاملا شما مطمئن شدم.
حالا قرار شد ببرمش پیشش با یک پاور خوب چک کنه ببینه مشکل دقیقا از پاور هست یا نه.اگر باشه همونجا بهترش رو رو بر میدارم.
f8d بتا هست.تا f7 ارتقاء بدم بهتر نیست به نظر شما؟
کلا همه موارد رو باید بررسی کنم.هارد رو هم با برنامه ای که معرفی کردید و هم با تعویض تست میکنم ببینم چطور میشه وضعیت.
آقا کلا شرمندم که شما رو درگیر کارم کردم.کلا خوب و سریع جواب دادنتون من رو به تشکر وا میداره.
آخرین ویرایش توسط morteza369 در تاریخ 12-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks